SURSE. UPDATE – Negocieri între USR și PLUS pentru funcția de subprefect al Clujului. Elek Levente, primul nume vehiculat

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

UPDATE. Și fosta judecătoare Alexandrina Nan, acum membră USR, candidează pentru nominalizare la funcția de subprfect.


Alianța USR-PLUS se află într-un plin proces de negocieri pentru desemnarea noului subprefect al județului Cluj, funcție care revine PLUS-uluu, însă nici USR Cluj nu stă deoparte și avansează un nume cu mare experiență politică si administrativă.

Potrivit unor surse politice, USR Cluj l-ar putea desemna pe fostul președinte al filialei clujene, Elek Levente, fost lider interimar al partidului la nivel național după plecarea lui Nicușor Dan.

„PLUS-iștii” ar putea să vină cu un nume surpriză pentru funcția de subprefect, ținând cont că filiala județeană numără 1500 de membri, adică aproape de două ori mai mare față de cea a colegilor de alianță.

Majoritatea membrilor PLUS Cluj provin din mediul universitar, de business privat, din middle-management-ul companiilor multinaționale și învățământ conform surselor Clujul Politic din alianță.

În acest moment, după ce fostul prefect Mircea Abrudean a plecat ca secretar general adjunct al Guvernului, interimar este liberala Irina Munteanu iar subprefect este …Gyorke Zoltan, care si-a castigat postul in urma unui proces in instanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *