26 februarie 2021
SURSE. UPDATE – Negocieri între USR și PLUS pentru funcția de subprefect al Clujului. Elek Levente, primul nume vehiculat

SURSE. UPDATE – Negocieri între USR și PLUS pentru funcția de subprefect al Clujului. Elek Levente, primul nume vehiculat

UPDATE. Și fosta judecătoare Alexandrina Nan, acum membră USR, candidează pentru nominalizare la funcția de subprfect.


Alianța USR-PLUS se află într-un plin proces de negocieri pentru desemnarea noului subprefect al județului Cluj, funcție care revine PLUS-uluu, însă nici USR Cluj nu stă deoparte și avansează un nume cu mare experiență politică si administrativă.

Potrivit unor surse politice, USR Cluj l-ar putea desemna pe fostul președinte al filialei clujene, Elek Levente, fost lider interimar al partidului la nivel național după plecarea lui Nicușor Dan.

„PLUS-iștii” ar putea să vină cu un nume surpriză pentru funcția de subprefect, ținând cont că filiala județeană numără 1500 de membri, adică aproape de două ori mai mare față de cea a colegilor de alianță.

Majoritatea membrilor PLUS Cluj provin din mediul universitar, de business privat, din middle-management-ul companiilor multinaționale și învățământ conform surselor Clujul Politic din alianță.

În acest moment, după ce fostul prefect Mircea Abrudean a plecat ca secretar general adjunct al Guvernului, interimar este liberala Irina Munteanu iar subprefect este …Gyorke Zoltan, care si-a castigat postul in urma unui proces in instanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *