Senatoarea AUR Diana Șoșoacă a încălcat legea și îi îndeamnă pe români să facă la fel

Politica nationala

Senatoarea AUR Diana Șoșoacă a ajuns în atenția publică în urma materialului video pe care l-a transmis de la o petrecere ilegală cu lăutari, în cadrul căreia nu au fost respectat niciun fel de măsuri de protecție împotriva coronavirus.

În acel loc din Iași petrecăreții se purtau ca înainte de pandemie, fără distanțare socială și fără măști de protecție.

În ciuda criticilor care s-au ațintit asupra ei, senatoarea AUR a arătat că nu este atinsă de acuzații, ba mai mult, le-a recomandat tuturor cetățenilor să facă așa.

Aceasta a oferit primele declarații cu privire la imaginile video transmise în direct, subliniind faptul că pandemia ne-a răpit bucuriile vieții, un lucru absolut anormal.

În urma postării sale, Diana Șoșoacă trage un semnal de alarmă către români, susținând că aceștia trebuie să revină la viață.

Avocata a făcut referire și la pandemiile care au avut loc de-a lungul timpului, argumentând că lumea nu s-a sfârșit odată cu ele.

În plus, Diana Șoșoacă a explicat pe scurt datele în care a avut loc petrecerea, susținând că nu a încălcat nicio regulă.

„În primul rând, au fost zece minute transmise live, pe Facebook, tocmai pentru a da semnal României, să-şi revină la viaţă.

Am avut numeroase infectări de-a lungul secolelor, nu s-a oprit viaţa pentru un virus, care, la acest moment, are o mortalitate de 0,026%.

Iaşiul este pe scenariul verde. România a început să funcţioneze doar pe culori. Restaurantele sunt deschise, au dreptul să participe 50% din capacitate, nu erau zeci de oameni.

Restaurantul nu era închiriat pentru petrecerea soţului”, a declarat în exclusivitate Diana Şoşoacă potrivit playtech.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *