Cum își explică demisia frumoasa liberală Claudia Ardelean care a rezistat o zi în CA-ul unui spital din Cluj: „Eu am studiile superioare necesare care justifică numirea mea”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Fosta miss Claudia Ardelean, absolventă de două facultăți și membră PNL, a demisionat din Consiliul de Administrație al unui spital din Cluj-Napoca, la cererea liderului CJ Cluj, Alin Tișe, după doar o zi în funcție.

Claudia Ardelean a anunțat foarte mândră pe rețelele sociale că a fost numită în Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie (CA-SCP) Leon Daniello.

„Azi, 08.02.2021, am semnat contractul de mandat în baza căruia îmi voi exercita funcția publică de reprezentant al CJ Cluj în CA al unui spital public din Cluj-Napoca. Mulțumesc pentru încredere și susținere PNL Cluj!”, a scris Claudia Ardelean, pe Instagram.

La o zi distanță a venit și replica președintelului Consiliului Județean (CJ) Cluj, Alin Tișe, care i-a cerut demisia tinerei liberale, lucru care s-a și întâmplat. Claudia Ardelean susține că avea pregătirea necesară pentru a ocupa acea funcție, iar unii oameni nu au înţeles conceptul de consiliu de administraţie.

„În primul rând nu au înţeles conceptul de consiliu de administraţie. Consiliul de administraţie are rol în dezbaterea problemelor de organizare, strategie şi funcţionarea spitalului, iar membrii consiliului de adiministraţie, nu toţi au nevoie de pregătire medicală, pentru că aici este vorba de management instituţional. Reacţiile unor oameni au fost superficiale.

Conform CV-ului pe care l-am depus, eu am studiile superioare necesare care justifică numirea mea în acea funcţie. Din păcate în România mai există aceste prejudecăţi, însă eu sunt de părere că frumuseţea nu trebuie să influenţeze, nici să împiedice parcursul profesional sau politic al tinerilor. Şi chiar încurajez toți tinerii să muncească pentru visele lor”, a declarat Claudia pentru alephnews.ro.

Claudia Ardelean, în vârstă de 28 de ani, este absolventă a Universității Babeș-Bolyai și deține o agenție de evenimente. Aceasta a intrat în politică în 2014 în organizația de tineret a Partidului Național Liberal. În 2020, la alegerile locale din 27 septembrie, a candidat pentru un loc în Consiliul Local Cluj-Napoca din partea PNL Cluj.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *