Deputatul Radu Molnar și-a inaugurat cabinetul parlamentar la Câmpia Turzii

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Deputatul clujean din partea USR-PLUS și-a inaugurat astăzi cabinetul parlamentar din Câmpia Turzii, în prezența senatorului Cristian Bordei, a colegului deputat Viorel Băltărețu și a liderului USR Câmpia Turzii, Gabriel Pop.

„Primul lucru pe care vreau să îl spun este că prezența mea și a colegilor mei aici arată clar că noi, toți parlamentarii USR-PLUS, vrem să fim alături de comunitate aici la Câmpia Turzii. Și aș vrea ca acesta să fie un mesaj al angajamentului nostru față de comunitatea de aici. Suntem la primul mandat în Parlamentul României, în trecut eu am coordonator campanii electorale, am venit aici în Câmpia foarte mult în ultimii ani, știu problemele cu care se confruntă oamenii de aici și bineînțeles colegii noștri ne țin al curent tot timpul.

Multe dintre probleme sunt comune în tot județul nostru și în alte localități. Știu că avem o problemă cu traficul aici, avem o problemă cu lipsa creșelor, toate acestea le vom aborda în mandatul pe care îl avem acum, tot ceea ce se poate face de la nivel legislativ și vom încerca să ajutăm comunitatea de aici”, a declarat Radu Molnar, la lansarea cabinatului său parlamentar din Câmpia Turzii.

1 thought on “Deputatul Radu Molnar și-a inaugurat cabinetul parlamentar la Câmpia Turzii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *