Consilierul local Adriana Cristian a făcut „inventarul” problemelor cartierului Iris

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Consilierul local al USR-PLUS Cluj, Adriana Cristian, a efectuat sâmbătă, 6 martie, în cartierul Iris, alăturii de colegii ei pentru a realiza inventarul problemelor acestui cartier.

Reprezentanții USR-PLUS Cluj au găsit în Iris un cartier al contrastelor, plin de mizerie și o dezvoltare urbană haotică și cu câteva zone tip ghetou.

„Azi am mers iar cu colegii mei prin cartierul Iris si am vazut un cartier al contrastelor, mizerie si dezvoltare galopanta la un loc. Cred ca, dintre cartierele vechi, acesta s-a dezvoltat cel mai mult in ultimii ani – au aparut foarte multe blocuri inalte insa niciun spatiu verde nou ( iar cele existente natural de pe malurile Somesului sau ale Văii Chintăului sunt neamenajate și mizere).

Problemele uzuale din cartierele marginase se regasesc si aici si daca nu mai mira pe nimeni lipsa parcarilor si a trotuarelor am fost surprinsa de cat de multa mizerie am gasit pe strazi sau pe malurile apelor. Asmatică fiind mi-a fost greu sa respir datorita prafului. De asemenea, sunt anumite zone de tip ghetou, iar in parcul Iris un parinte ne-a rugat insistent sa punem camere video in parc pentru a nu le mai fi batuti si amenintati copiii.

Se poate mai bine!

Cu putini bani, cu parteneriat cu Apele Române s-ar putea crea usor zone de agrement in acest cartier.
Santierele din zona trebuie verificate si amendate daca nu respecta regulile de curatenie.
Audit servicii de salubritate. La cum aratau marea majoritate a strazilor as verifica daca operatorul de salubritate a spalat in ultima luna strazile… Si as face un audit regulat al activitatii acestora în zonă„, a scris consilierul local USRPLUS,  Adriana Cristian pe pagina sa oficiala de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *