Ciolacu: „În noaptea de Înviere merg la Biserică, indiferent de situație. Voi plăti amenda și îmi voi asuma fapta”

Politica nationala

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, susține că în noaptea de Înviere el va merge la biserică, indiferent de restricțiile de circulație care ar putea fi impuse în perioada sărbătorilor de Paște.

​​”În noaptea de Înviere merg la biserică, indiferent de situație. Anunț public, oficial. În noaptea de Înviere voi fi la biserică. Acolo mă duc de când eram copil…”, a declarat liderul PSD duminică, la Antena 3.

El și-a explicat decizia, declarându-se gata să plătească amenda pentru eventuala sa sancționare, ca urmare a încălcării restricțiilor de circulație.

Ciolacu a insistat că este vorba despre o opțiune personală, care nu implică partidul său.

Una e să duc partidul într-o direcție – lucru care s-a mai întâmplat și la PSD, și la alte partide – și să îl folosesc ca instrument, după hachițele mele, și alta este decizia mea personală… Voi purta mască, mă dezinfectez, dar voi fi la biserică”, a spus liderul PSD.

Întrebat ce se va întâmpla dacă va fi oprit de poliție pentru încălcarea interdicției de circulație după ora 22: „Voi plăti amenda, ca orice cetățean. Ce, ar fi prima oară? Voi plăti amenda și îmi voi asuma fapta”, a răspuns el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *