Vestea bună privind COVID vine de la premierul Florin Cîțu. Când putem renunța la mască

Comunicate Politica nationala Slider

Premierul Florin Cîțu a anunțat, sâmbătă, pe contul său de Facebook că până la sfârșitul lunii martie s-au vaccinat anti – COVID în România aproape 2 milioane de persoane, ceea ce înseamnă 10 % din populația țării.

Șeful Guvernului a mai transmis că, în acest weekend, vom ajunge la primul million de români vaccinați cu prima doză și că dacă vor fi cât mai mulți români care se vor vaccina, în toamnă vom putea renunța la mască. Iată mesajul integral transmis de prim-ministrul Florin Cîțu:

2 milioane de oameni vaccinați anti-COVID, adică 10% din populație, până la sfârșitul lunii martie, în România. În acest weekend vom ajunge la primul million de români vaccinați cu prima doză. Sunt veștile bune care trebuie să ne facă să respectăm în continuare măsurile de protecție. Dacă mergem cât mai mulți să ne vaccinăm, în toamnă putem renunța la purtatul măștii. Hai să respectăm noile măsuri, ca să stopăm creșterea numărului de infectări și să îmbunătățim situația din spitale. Depinde doar de noi să revenim la normalitate!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *