Senator AUR, cu trabucul aprins la Parlament. Senatorul și-a făcut un selfie, dar l-a șters după ce și-a dat seama că-i strică imaginea

Politica nationala Slider

Parlamentarul Filip Havârneanu (membru al Alianței USR PLUS) a postat pe contul său de Facebook o fotografie în care un senator AUR (Adrian Costea) este surprins în fața clădirii Parlamentului României, cel mai probabil într-un balcon al Parlamentului, fumând un trabuc.

Ce faci când ajungi Senator AUR? Îți aprinzi un trabuc la Parlament și te lauzi pe Facebook. Cum ați numi acest tablou?” – Filip Havârneanu, în postarea sa, de miercuri seara, de pe contul său de Facebook

În imagine, Adrian Costea (33 de ani), senator ales în 2020 pe listele AUR din județul Ialomița, membru în Comisia permanentă de politică externă, este alături de El Benni Ammar, un jurist și traducător libanez cu afaceri în București. Ammar are și el un trabuc în gură. 

Poza a fost postată și pe contul parlamentarului AUR, dar a fost ștearsă ulterior. În numai jumătate de oră, sub poza în care Adrian Costea trage cu nesaț din trabuc de pe contul lui Filip Havârneanu, s-au strâns peste 200 de comentarii, majoritatea dintre ele sancționându-l pe senatorul AUR. 

Dacă vrei să le citești, nu trebuie decât să intri pe acest link.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *