VIDEO SPECTACULOS Când vom putea circula pe autostradă de la Cluj la Sibiu. Vezi stadiul lucrărilor

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Deputatul PNL Cluj, Radu Moisin, a adresat mai multe întrebări Ministerului Transporturilor referitoare la stadiul lucrărilor pe Autostrada 10 Sebeș-Turda, amintind că această autostradă a avut mai multe termene de finalizare (începând din 2016) și toate au fost amânate. Nodul rutier Sebeș face conexiunea între A10 și A1. 

 Iată care au fost întrebările: 

  1. Care este stadiul actual înregistrat la Autostrada A10 Sebeș – Turda Lotul 2?
  2. Considerați că lotul 2 și ceea ce a rămas din lotul 1 vor fi date în funcțiune până la sfârșitul anului 2021?
  3. Aveți siguranța că, până la 30 iunie 2021, nodul rutier Sebeș va fi finalizat?

Ai întrebările deputatului clujean în varianta trimisă MT, AICI.

Iată care au fost răspunsurile ministrului Transporturilor: 

În acest moment, lotul 2 este terminat în proporție de 82,29%. Conform Programelor de Execuție transmise de antreprenorii Loturilor I și II, finalizarea lucrărilor va fi finalizată în trimestrul III 2021. Conform celor asumate de antreprenor prin Programul de Execuție, nodul rutier Sebeș poate fi finalizat și urmează să fie dat în trafic în totalitate”, se arată în răspunsul dat de ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă. 

Răspunsul ministrului Cătălin Drulă poate fi citit în varianta PDF AICI.

Asta înseamnă că, dacă va fi respectată promisiunea și restul de 17, 71 % pentru finalizat din A10, vom putea merge pe autostradă de la Cluj la Sibiu până la sfârșitul lunii octombrie a acestui an.

Ai VIDEO cu stadiul lucrărilor (montarea ultimelor grinzi cu lansatorul) de pe Autostrada 10 Sebeș Turda – nodul rutier Sebeș dacă intri pe acest link.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.