Emil Boc, în Vinerea Mare: „La Cluj există un înalt grad de conștiință civică. Recomand sărbători cu moderație, să nu exagerăm de Paști

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat în această dimineață la Ziua Live că la Cluj există un grad înalt de conștiință civică. Edilul recomandî sărbători cu moderație și liniștite, cu respectarea regulilor de protecție și a distanțării.

Primăria e liberă, dar eu mai am de semnat niște acte și sunt la birou. Avem de pregătit în 14-17 mai maratonul vaccinării, în parteneriat cu UMF Cluj, Prefectura Cluj. Clujenii vor putea veni în Sala Polivalentă pentru acest maraton de vaccinare. Fiecare își face datoria la Cluj. Iar rapelul va fi în luna iunie.

În privința vaccinurilor care s-au făcut ieri pot să vă spun că s-au vaccinat 762, la fel ca alaltăieri, trebuie să avem grijă și cu răspândim informațiile acestea. Nu putem spune că au fost mai puțini oameni.

La Cluj există un înalt grad de conștiință civică. Trendul se păstrează pe scădere. Să nu exagerăm de Paști, să respectăm în continuare regulile, să nu avem o creștere după sărbători. Din această cauză am îndemnat la sărbători cu moderație, se poate merge la Învinere, cu respectarea distanțării.

La alte evenimente totul trebuie să se facă cu moderație”, a declarat Boc la Ziua Live.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *