VIDEO – Mesajul de Paște al primarului Boc: „Sunt convins că după luna iunie încet, dar sigur viața noastră va reveni treptat la acea normalitate pe care ne-o dorim cu toții”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, le-a transmis clujenilor un mesaj cu ocazia sărbătorilor pascale și i-a îndemnat să petreacă fără excese, cu moderație și în spirit creștinesc.

„Cu ocazia sărbătorilor pascale vă doresc tuturor să aveți parte de sănătate și de zile liniștite. Vă doresc tot ceea ce este mai frumos în această primăvară și să ne gândim împreună la cei care o duc mai greu și să facem ce ține de noi pentru a-i ajuta ca viața lor să fie un pic mai bună.

Vă doresc să petreceți aceste sărbători cu moderație pentru că încă nu a trecut pandemia, dar nu mai este mult până departe. Sunt convins că după luna iunie încet, dar sigur viața noastră va reveni treptat la acea normalitate pe care ne-o dorim cu toții, pentru asta avem nevoie în continuare să respectăm regulile stabilitate de către autoritățile, să nu realizăm excese și să petrecem cu moderație, în spirit creștinesc.

Hristos a Înviat!

Să ne revedem cu bine, sănătoși, după sărbătorile pascale”, a declarat Emil Boc, primar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *