Senatoarea independentă Diana Şoşoacă: ”Imi e milă de clujeni. Sunt cei mai supusi la restricții”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Diana Şoşoacă a enumerat municipiile și oraşe care suferă cel mai mult din cauza restricţiilor, dar și cele în care restricțiile există doar pe hârtie, conform Evz.ro. Politicianul spune că în municipiul Cluj-Napoca sunt cele mai dure restricţii și că populația a fost ”stresată”. Aceasta dă ca și contraexemplu municipiul Iași, unde situația ar fi… relaxată.

Diana Şoşoacă  atacă de fapt partidele parlamentare și la putere USRPLUS și PNL, aflate în coaliție de guvernare alături de UDMR:

„Tot ce înseamnă conducere useristă au cele mai cumplite restricţii. Şi tot în localităţile conduse de USR sunt cele mai multe abuzuri din partea Poliţiei. În cele cu conducere PNL, restricţiile sunt medii. Clujul, cu Boc, face, însă, excepţie. Mie îmi este milă de clujeni. Cei mai supuşi la restricţii, cei mai înfricoşaţi, cei mai timoraţi sunt clujenii”, a spus aceasta potrivit Evz.ro.

 „Iaşiul este PNL-ist. Consiliul judeţean Iaşi e PNL, Prefectura e PNL. În Iaşi nu există amenzi. Poliţiştii şi jandarmii mă iau în braţe şi mă pupă. Restaurantele şi barurile PNL-iştilor sunt deschise, în schimb, celelalte sunt sub restricţii. E liber în sate, în comune. Cea mai liberă zonă din punct de vedere al restricţiilor este Maramureşul, a mai spus Șoșoacă, politician antivaxxer. Ea face parte din Partidul Neamul Românesc, care e neparlamentar. Avocat de meserie, Șoșoacă a intrat pe listele AUR în Parlament, dar formațiunea a rupt protocolul cu Neamul Românesc și s-a dispensat de serviciile deputatului Diana Iovanivici Șoșoacă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *