Peste 1000 de persoane vaccinate în 24 de ore la Maratonul de la Sala Polivalentă! Clujul a ajuns la 40% rata de vaccinare

Sanatate

Sala Polivalentă din Cluj-Napoca găzduiește Maratonul de Vaccinare până luni dimineață, la ora 08:00, iar în ultimele 24 de ore au fost vaccinate peste 1000 de persoane.

Mai exact, la Maratonul BT Arena 1095 de persoane au fost vaccinate cu Pfizer împotriva COVID-19.

Situația vaccinării în județul Cluj în ultimele 24 de ore:

Emil Boc: „Am primit vestea bună! Suntem între 40-50% persoane vaccinate”

Ministrul Sănătății Ioana Mihăilă a discutat cu primarul Emil Boc despre accelerarea vaccinării, la maratonul de la Sala Polivalentă. Edilul anunță că a primit o veste bună de la ministru: peste 40% populație vaccinată în Cluj.

La rândul său, primarul Emil Boc a spus că reşedinţa de judeţ a coborât într-un timp foarte scurt de la o rată de infectare de 8/1.000, la mai puţin de 1,5/1.000.

„Am coborât rata de infectare la 1,41/1.000 de la 8/1.000, fără carantină, datorită acestui ecosistem în care toată lumea a făcut ceea ce trebuie. (…) Doamna ministru ne-a dat vestea bună că suntem între 40 şi 50% persoane vaccinate”, a menţionat Emil Boc.

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a participat la deschiderea maratonului de vaccinare de la Cluj-Napoca, iar anterior a avut întâlniri cu reprezentanţii Universităţii de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu”, ai spitalelor din Cluj-Napoca aflate în subordinea Ministerului Sănătăţii, Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate şi ai Direcţiei de Sănătate Publică Cluj, precum şi cu primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *