Secretarul de stat Hegedus Csilla și viceprimarul Olah Emese, voluntare la Centrul de Vaccinare Drive-Thru de la Sala Sporturilor

Sanatate

Secretarul de stat la Ministerul Investițiilor, Hegedus Csilla, alături de viceprimarul Clujului, Olah Emese, au fost voluntare la centrul de vaccinare drive-through din Cluj-Napoca, dând o mână de ajutor sâmbătă echipei de la fața locului.

Centrul de tip drive-through a fost deschis în urmă cu o lună și este unul de succes în Cluj-Napoca. În ultimele zile, numărul persoanelor care vin să se vaccineze direct în mașină ajunge la aproape 1.000 pe zi.

„Sunt oameni pe care te bucuri mult să-i revezi deși a trecut ceva vreme de la ultima întâlnire. Csilla împreună cu Emese au venit să ne de o mână de ajutor aici la Drive. Mulțumim fain și pentru ajutor și pentru gândurile sincere. Pe Csilla am întâlnit-o prima dată acum vreo 8-10 ani. Am avut proiecte faine în care am colaborat, unele ne-au ieșit, altele nu, dar toate acțiunile noastre au fost punți de legătură între comunități și generații. Și azi a fost vorba tot despre comunitate. Comunitatea oamenilor responsabili”, a scris Florin Moroșanu, voluntar la centrul de vaccinare, pe Facebook.

„Astăzi, împreună cu viceprimarul Clujului, Oláh Emese, am dat o mână de ajutor celor de la centrul de vaccinare drive-through. A fost o onoare! Mulțumin doamnei doctor Berceanu Iulia pentru îndrumare și munca pe care o depune în coordonarea centrului. Îi încurajez în continuare pe toți să se vaccineze, deoarece astfel vom avea parte de mai multe relaxări, de mai multă libertate!„, a transmis Hegedus Csilla, într-un mesaj postat pe Facebook.

În jur de 15.000 de persoane s-au vaccinat până sâmbătă la centrul drive-thru de la Sala Sporturilor. Imunizarea se face cu serul Pfizer/BioNTech, fără programare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *