Emil Boc, laude pentru primarul din Florești: „Mă bucur că este foarte determinat și hotărât”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, l-a lăudat pe omologul său din Florești, Bogdan Pivariu, pentru faptul că este hotărât și determinat să construiască școli și grădinițe și nu mai acordă autorizații de construcții. 

„Mă bucur că primarul din Florești este foarte determinat și hotărât să facă școală, creșă, grădiniță și să aprobe numai cu toate aceste facilități, cum facem noi la Cluj-Napoca, drumuri asfaltate pe trotuare. Are cadru legal”, a declarat Emil Boc.

„În Cluj-Napoca știu că mulți sunt supărați pe mine. Gândiți-vă că vin niște oameni de afaceri care vin să investească, foarte bine, ei vând, bagă banii în buzunar, după care cei care locuiesc acolo intră într-un coșmar că nu vor mai putea ieși în oraș și cei care vin vor fi și ei într-un coșmar, iar toată lumea va fi nemulțumită. Și atunci am spus, oameni buni, asta este situația, hai să pregătim ardelenește și cu cap, să facem infrastructura și apoi locuirea, nu facem locuirea întâi cum au făcut în Florești și apoi se întreabă că fac o oră jumătate până la școală. Acolo ajungem și noi dacă nu gândim cu cap.

Și așa presiunea este uriașă pe ce avem de aprobat, dar să se aprobe așa în neștire fără să se intereseze viitorul orașului”, a mai precizat edilul Clujului la un post local joi dimineata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *