Premierul Florin Cîțu îl vrea pe Boc alături de el: „Este bine-venit în orice funcție”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Premierul României Florin Cîţu a susținut că nu va afecta guvernarea implicarea sa în campania electorală pentru funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal (PNL).

Prim-ministrul României a declarat, într-o emisiune la Digi 24, că de campania sa electorală se va ocupa „o echipă de oameni” pe care o are în jurul său.

„Guvernarea nu va fi afectată de această campanie electorală. Românii nu vor fi afectaţi. Din contră, veţi vedea programe guvernamentale care vor fi implementate şi în perioada următoare. Am finalizat PNRR, pe care l-am depus astăzi. Urmează, bineînţeles, ghidurile pentru fondurile europene. Mai sunt 46 de miliarde pe care trebuie să îi luăm, pe lângă aceşti 29,2 miliarde. Vă daţi seama că până în 2027 aproape 80 de miliarde de euro intră în România. Nu s-a mai întâmplat niciodată în istorie aşa ceva. Lucrurile acestea trebuie să le facem şi le voi face”, a afirmat Cîţu, potrivit Agerpres.

Pe de altă parte, şeful Executivului şi-a manifestat disponibilitatea de a lucra, după ce va câştiga preşedinţia PNL, cu primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc.

„Dacă domnul Boc vrea să participe, el este bine-venit în orice funcţie lângă mine, după ce câştig preşedinţia. În orice funcţie domnul Boc este bine-venit. Este un om care a demonstrat în orice funcţie în care a fost că poate să facă faţă şi a demonstrat cu brio„, a mai spus Florin Cîţu.

Vicepreşedintele PNL, premierul Florin Cîţu, a anunţat, duminică, înaintea Consiliului Naţional al PNL în care s-au aprobat calendarul alegerilor interne şi detaliile Congresului, că va candida la funcţia de preşedinte al formaţiunii. La conferința de presă a premierului au participat Emil Boc, fostul prefect al Clujului și actualul secretar general adjunct al lui Cîțu, Mircea Abrudean și liderul PNL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *