Electric Castle și UNTOLD – DA, Oser – BA! Boc: „Întrebați mai sus. Eu vreau de trei luni să îl redeschidem, dar legislația națională nu ne permite”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Primarul Emil Boc a dat vina pe autoritățile naționale pentru că nu permite redeschiderea Oserului, respectiv a târgurilor de antichități sau talciocurilor. Acesta susține că el de trei luni a vrut să redeschidă, dar nu i-a permis legislația națională.

„Întrebați mai sus. Primarul vrea de trei luni să îl deschidă, dar legislația națională nu i-a permis. Acum voi adresa din nou hârtie la DSP pentru că mâine se publică în Monitorul Oficial noile reglementări ale stării de alertă și sper că acolo să existe condițiile de relansare a Oserului și voi cere redeschiderea lui de la 1 iulie.

Cred că și Oserul în condiții stabilite de lege trebuie să se redeschidă, viața trebuie să își urmeze cursul, cu tot ceea ce are pe pământ. Oserul este o componentă importantă pentru o categorie extrem de mare de oameni care își duc viața și își asigură veniturile minime. Nu se poate ignora la nesfârșit.

DSP Cluj nu poate lua o decizie pentru că e decizie națională”, a declarat Boc la Napoca Live.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *