Mihnea Blidariu, activist de mediu: ”Cîțu, jos labele de pe Roșia Montană!”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Clujeanul Mihnea Blidariu, solist al trupei de rock alternativ „Luna Amară”, dar și  cunoscut activist de mediu, i-a transmis un mesaj prim-ministrului Florin Cîțu, PNL, pe care îl acuză că doar face pe rockerul, dar susține exploatarea de la Roșia Montană și proiectul minier cu cianuri.

Rock-ul a fost mereu de partea celor slabi, a celor opresați și hăituiți de sistem, oricare ar fi fost el. Rock-ul este vocea celor fara voce, este una din muzicile pe care ne întâlnim cu natura. Rock-ul este protest, libertate, empatie, solidaritate.

Florin Cîțu vrea sa scoată dosarul Roșiei Montane de pe lista UNESCO și se declară pentru un proiect minier cu cianuri acolo. Cîțu se dă rocker. Dar dacă Led Zeppelin și Foo Fighters ar ști ce vrea să facă „fanul” lor cu Roșia Montană, ar primi interdicție pe viață la concertele lor. Florin Cîțu, un vinil și-un tricou nu te fac rocker, așa cum funcția nu te face om.

Jos labele de pe Roșia Montană! Fac un apel către toți prietenii, artiști sau nu, să se mobilizeze cu mesaje de susținere pentru Roșia Montană și împotriva acestui parvenit deghizat în băiat de gașcă. Apoi, strada e a noastră!”, a transmis Bildariu, pe  Facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *