Șoferul care a distrus marcajele rutiere din Chinteni, chemat la raport și pus la plată de primărița Lucia Suciu

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Primarul comunei Chinteni, Lucia Suciu, este foc și pară pe șoferul care a distrus marcajele rutiere trasate pe un drum și le-a transmis că este bun de plată.

Aceasta a transmis pe Facebook șoferului care nu a mai așteptat să se usuce marcajele că este așteptat, de bună voie sau silit de camere de supraveghere, la primărie.

Conducătorul auto care a trecut, în repetate rânduri, peste marcajul rutier proaspăt trasat, în ciuda atenționărilor celor care lucrau, este așteptat mâine, 9 iulie 2021, ora 09:00, la sediul Primăriei Chinteni, pentru a achita contravaloarea refacerii marcajelor.

Menționăm că identificarea persoanei responsabile se va realiza oricum, cu ajutorul camerelor de supraveghere amplasate în zonă. Ne încredem însă, în capacitatea acesteia de a-și recunoaște și asuma propria vină.

Persoanele care doresc să beneficieze de loc de parcare în zona intersecției străzii Ion Creangă cu 21 Decembrie sau pe strada Ion Creangă pot depune cerere în acest sens la Primăria comunei Chinteni și contra unei sume modice pot intra în posesia unui abonament anual pentru parcare. În lipsa unui loc de parcare plătit, parcarea în zonele mai sus menționate, va fi interzisă”, le-a transmis primarul cetăţenilor comunei. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *