Parlamentarii USRPLUS Cluj, Bordei și Molnar despre competiția Orban-Cîțu: ”Nu arată prea bine, ne afectează pe toți”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Clujul Politic i-a întrebat marți, la conferința de presă a senatorului Bordei și a deputatului Radu Molnar, ambii USRPLUS Cluj, cum văd aceștia lupta internă din PNL-ul de dinainte de Congres, principal partener de guvernare al USRPLUS și cum se răsfrânge aceasta în plan politic.

”Sigur că urmărim și noi această campanie, mult mai în atenția opiniei publice decât cea de la noi, (PNL are  pe Congres pe 25 septembrie iar USR și PLUS au Congres de fuziune în  octombrie n..r). E în special treaba liberalilor dar cum bine știm de  fapt afectează opinia publică, societate românească pentru că e principalul partid în alianța de conducere. Nu arată prea bine competiția, după standardele noastre, la noi e mai liniștit. Sperăm să se limpezească apele în PNL cât mai repede”, a  spus deputatul Molnar, întărit și de Bordei, ” e mai mult problema lor internă, așteptăm și noi deznodământul„.

Senatorul Cristian Bordei

În altă ordine de idei, cei doi parlamentari USRPLUS au anunțat ieri ce amendamente o sa depună la toamnă la o serie de legi sau ce schimbări de legi doresc să inițieze, în special pe zona de protecție socială, unde doresc să obțină o serie de avantaje pentru o serie de categorii defavorizate din județul Cluj, cu focus pe zona rurală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *