Ludovic Orban: ”Colegi de-ai mei se consideră în Partidul Comunist”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Politica nationala Slider

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, acuză „epurări” printre colegii liberali care îl susţin la preşedinţia partidului, în cadrul alegerilor din 25 septembrie, în care candidează împotriva premierului Florin Cîţu, informează  Agerpres.

„Managementul ăsta, că îi rad pe ăia care sunt împotriva mea, nu este specific unui partid democratic şi nu are nicio legătură cu PNL. Din păcate, foarte mulţi oameni îmi spun, din baza PNL, că în această campanie se proferează astfel de ameninţări: „că pe tine te rad”, „tu n-o să mai fii preşedinte”, „tu nu o să mai ocupi funcţie”. De altfel, au şi trecut la aplicarea unor astfel de pedepse pentru delictul de opinie, pe care eu personal nu pot să le accept. Au fost daţi afară o mulţime dintre susţinătorii mei din funcţii publice”, a declarat Ludovic Orban, luni, la B1 TV.

Liderul PNL a dat ca exemplu 17 colegi de la Timişoara care au fost suspendaţi din partid, dar şi inspectorii şcolari generali din Brăila, Bucureşti şi Argeş.

„Mulţi oameni care au fost daţi afară din orice poziţie publică pentru faptul că erau susţinătorii mei. Aşa ceva nu e corect, nu e normal. Colegi de-ai mei care consideră că nu se află în PNL, ci îşi imaginează că se află în Partidul Comunist, în care se fac epurări, se înşală amarnic. Noi suntem Partidul Naţional Liberal”, a adăugat Ludovic Orban.

Preşedintele PNL a precizat că actuala campanie din partid se desfăşoară într-un context extrem de ciudat, dar că el este convins că un vot secret, liber exprimat de delegaţii la acest congres va fi cu siguranţă în favoarea sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *