Fostul șofer Codrin Ștefănescu, mesaj tranșant pentru Ciolacu: „Îți dau un sfat, du-te urgent la Liviu, cazi în genunchi și cere-ți scuze”

Politica nationala

Fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu, omul lui Liviu Dragnea, i-a transmis un mesaj şefului său de partid, Marcel Ciolacu, pe care îl acuză că acţionează la comanda aşa-zisului „Stat Paralel”.

Mesaj pentru Marcel! Nu te mai duce la tv să debitezi toate prostiile! Pe care ţi le dau şefii tăi din pădure să le citeşti! Că se enervează toată suflarea omenească! Te bâlbâi, te fâstâceşti ca o mironosiţā şi faci declaraţii infantile de care râd şi proprii noştri membri de partid!

Aia cu românii care vor ieşi cu furcile în stradă, e de un penibil total! Să presupunem prin absurd că totuşi că vor ieşi. Pe cine să urmeze, pe tine? Şeful opoziţiei, cu atitudine de melc, vizibil slujitor credincios al Cotroceniului şi fricos până-n măduva oaselor? Nu, Marcel, nu te vor urma! Pentru că tu şi mica gaşcā de securici, care aţi pus mâna pe partid întâmplător, reprezentaţi tot ceea ce votanţii PSD dispreţuiesc mai mult. Prefăcătorie, laşitate şi trădare!”, a declarat Codrin Ştefănescu.

Fostul lider PSD susţine că îi scrie aceste rânduri lui Ciolacu şi pentru că a auzit „un zvon”.

Cică şefii tăi, în faţa cărora te umileşti constant, s-au cam plictisit de prestaţia ta. Te vor înlocuit cu un apropiat amic, chiar mai nasol decât tine! Şi-ţi pregătesc ceva de-o să amuţeşti total. Ceva atât de ruşinos, atât de urât, încât, prin tine, vor arunca în aer tot partidul! Îţi dau un sfat: du-te urgent la Liviu, cazi în genunchi, cere-ţi iertare pentru tot! Poate i se face iarăşi milă şi te salvează din nou!„, i-a transmis Codrin Ştefănescu lui Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *