Purtătorul de cuvânt al AUR, prins cu cannabis în Parlament

Politica nationala

Un reprezentant al AUR, Mircea Gheorgheosu, a fost prins de SPP având la el un plic în care se afla cannabis, afirmă surse politice. Co-preşedintele AUR George Simion a reacţionat în legătură cu faptul că purtătorul de cuvânt al partidului Mircea Gheorgheosu a fost prins de SPP având la el un plic în care se afla cannabis. El a precizat că acesta nu va fi cu siguranţă propunerea de premier a formaţiunii.

În data de 26 august 2021, poliţişti din cadrul Secţiei 17 au fost solicitaţi de SPP să se prezinte la unul din punctele de acces ale clădirii Parlamentului, unde a fost identificat un bărbat ce avea asupra sa un plic ce a ridicat suspiciuni. Lucrarea întocmită a fost transmisă unităţii competente material, Brigada de Combatere a Crimei Organizate Bucureşti, la acest moment fiind in instrumentarea DIICOT – Structura Centrală”, a transmis vineri Poliţia Capitalei.

Sursele politice citate au declarat că este vorba despre Mircea Gheorgheosu, purtător de cuvânt al AUR, asupra căruia ar fi fost găsite 0,5 grame de cannabis, despre care a declarat că sunt pentru consum personal.

Conform Legii 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri, ”cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *