Vlad Voiculescu dă vina pe Florin Cîţu pentru eșecul campaniei de vaccinare: „S-a urcat pe valul 3, a ascuns datele reale ale pandemiei”

Politica nationala

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu a reacţionat după ce premierul Florin Cîţu a susţinut că a dat afară secretarii de stat USR PLUS de la Sănătate pentru că îi era teamă că aceştia ar putea încetini campania de vaccinare.

„Românii trebuie să ştie că nu prea ai ce să mai încetineşti la campania de vaccinare. Numeri pe degete aproape vaccinările din fiecare centru de vaccinare, iar secretarul de stat cu atribuţii pe vaccinare – de la începutul vaccinării Covid 19 până astăzi – este domnul Andrei Baciu (PNL). Toate deciziile pe vaccinare sunt de altfel la premier. Românii trebuie să ştie de asemenea că domnul Cîţu fie are probleme cu memoria, fie vrea cu pasiune să îl detroneze pe Victor Ponta prin felul în care minte. Oricum ar sta lucrurile, este greu de acceptat că am ajuns din nou aici”, a declarat Vlad Voiculescu.

Potrivit fostului ministru, românii trebuie să ştie că ce vedem zilele astea în comportamentul lui Cîţu a fost prevestit de ceea ce s-a întâmplat în primele luni ale anului în subiecte precum vaccinarea esenţialilor, centrele de vaccinare secrete, falsificarea cifrelor pandemiei, lipsa măsurilor de protejare a vieţii oamenilor în pandemie şi tot aşa.

Le-am trăit intens pe toate şi mă simt cumva vinovat că nu am reuşit să vă arăt încă de atunci cu ce fel de om şi politician avem de-a face. Florin Cîţu s-a urcat – aproape literalmente – pe valul 3, aruncând vina pe Ministerul Sănătăţii, ascunzând datele reale şi pozând în campionul relaxărilor. A nenorocit campania de vaccinare încă din luna mai şi prin asta a şters şansa României de a merge în pas cu lumea civilizată spre depăşirea pandemiei. Florine, românii trebuie să ştie că valul 4 este valul tău!”, a adăugat Vlad Voiculescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *