USR-PLUS cere convocarea plenului reunit al Parlamentului pentru dezbaterea și votul moțiunii de cenzură

Politica nationala

USR-PLUS cere din nou convocarea unui plen reunit pentru dezbatarea și votul pe moțiunea de cenzură. Liderul deputaţilor USR PLUS, Ionuţ Moşteanu, spune că a trimis o scrisoare președinților celor două camere ale Parlamentului.

Este nevoie de acceptul ambilor președinți pentru convocarea deputaților și senatorilor, dar Ludovic Orban, șeful Camerei Deputaților este plecat în țară și și-a delegat atribuțiile liberalului Florin Roman – susținător al premierului.

„Așa cum arată lucrurile, nu vom avea un plen reunit pentru dezbaterea moțiunii. Singurii care își doresc cu adevărat această dezbatere suntem noi, de la USR Plus și cei de la AUR care au semnat această moțiune. În continuare, PSD și PNL sunt bloc în spatele lui Florin Cîțu în acest abuz fără precedent pe care îl vedem de aproape două săptămâni. Din punctul nostru de vedere, singura problemă în coaliție este Florin Cîțu și modul în care el a înțeles să conducă acest guvern de coaliție, modul în care a ales să-și folosească această poziție pentru a-și tranșa alegerile interne”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *