Liderul PSD: „Congresul PNL cu 5.000 de oameni într-o singură sală, un afront uriaş la adresa românilor”

Politica nationala

Congresul PNL cu 5.000 de oameni într-o singură sală, deşi infectările au explodat, este un afront uriaş la adresa românilor, spune liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Președintele PSD susține că Guvernul Cîţu siluieşte cum vrea legea în interes politic, dar le cere românilor să accepte restricţii tot mai severe. „Este o dublă măsură flagrantă care va avea ca efect şi mai puţină încredere în guvernanţi”, transmite pe Facebook, Marcel Ciolacu, citat de MEDIAFAX.

Liderul social-democrat aminteşte că PSD a organizat în 2020 un congres online.

„Anul trecut, PSD a organizat Congres online în pandemie şi a făcut eforturi uriaşe să respecte toate prevederile legale: am redus masiv numărul de delegaţi, am folosit mai multe spaţii interioare şi exterioare din ţară conectate prin internet, am stat mai puţin de 20 de persoane în aceeaşi sală.

Acum, PNL face orice să fie deasupra legii. 5.000 de liberali ignoră normele sanitare, cu riscul de a răspândi virusul în toată ţara. În România revine carantina, magazinele se închid din nou la ora 18.00 sau 20.00, iar Cîţu, Orban, Gorghiu şi Rareş Bogdan au un singur gând – cum să numere voturile. Restul ţării a reînceput să numere zilnic morţii de COVID”, conchide Ciolacu.

Congresul PNL va avea loc sâmbătă, la Romexpo, cu 5.000 de persoane, în condiţiile în care rata de incidenţă la nivelul Bucureştiului este, joi, de 3,65 la mie, în creştere faţă de miercuri, când a fost 3,3 la mie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.