Cîţu: Eu îl ignor pe Ludovic Orban, pentru mine declaraţiile lui nu mai înseamnă nimic în acest moment / Îi voi lăsa plăcerea să conducă şedinţa de la moțiune

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Politica nationala Slider

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, afirmă că îşi doreşte ca predecesorul său Ludovic Orban să prezideze şedinţa de marţi a Parlamentului în care se va vota moţiunea de cenzură la adresa guvernului liberal. „Este important pentru toţi liberalii din România să-l vadă marţi, acolo, cum prezidează o moţiune pe care şi-a dorit-o foarte mult împotriva propriului partid şi eu zic că e bine pentru toţi liberali să-l vadă pe fostul preşedinte cum se va comporta”, susţine Florin Cîţu. El declară că îl ignoră pe Orban în această perioadă.

„Vom discuta declaraţiile respective (ale lui Ludovic Orban – n.r.). Până la urmă, este bizar ce văd, pentru că l-am auzit pe Ludovic Orban spunând tot timpul că pentru el Partidul Naţional Liberal reprezintă totul. Se pare că acuma face totul să dărâme Partidul Naţional Liberal. Înseamnă că i-a minţit pe colegii liberali când mergea în campanie prin România şi spunea că Partidul Naţional Liberal reprezintă totul. Să şţiti că eu îl ignor pe Ludovic Orban în această perioadă, pentru mine declaraţiile lui nu mai înseamnă nimic în acest moment. Cred că este supărat, am înţeles, o să-i treacă, sunt sigur, şi cred că va reveni la sentimente mai bune pentru că eu cred în continuare că Partidul Naţional Liberal ar trebui să fie mult mai important decât interesul personal”, a afirmat noul preşedinte al PNL, joi seară, într-o emisiune la TVR.
 
Florin Cîţu a susţinut că vrea ca Ludovic Orban să conducă, în calitate de preşedinte al Camerei Deputaţilor, şedinţa de marţi în care se va vota moţiunea de cenzură la adresa guvernului liberal, pentru ca „toţi liberalii din România să-l vadă cum prezidează o moţiune pe care şi-a dorit-o foarte mult împotriva propriului partid”.

 
 
„Curge termenul de 15 zile şi va trebui să găsim o soluţie (pentru preşedinţia Camerei Deputaţilor – n.r.). Cred că îi voi lăsa plăcerea să conducă şedinţa de marţi, la moţiune. Este important pentru toţi liberalii din România să-l vadă marţi, acolo, cum prezidează o moţiune pe care şi-a dorit-o foarte mult împotriva propriului partid şi eu zic că e bine pentru toţi liberali să-l vadă pe fostul preşedinte cum se va comporta”, a adăugat Florin Cîţu.
 
Fostul preşedinte PNL Ludovic Orban a anunţat, luni, că şi-a depus la partid demisia de la conducerea Camerei, avertizând că, în cazul în care, într-o perioadă de maximum 15 zile, nu va fi depusă la Camera Deputaţilor, şi-o va depune personal.viewscnt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *