RO-ALERT pentru îndemnarea la vaccinare. Gheorghiță: „O să transmitem săptămânal”

Sanatate

Miercuri s-a emis mesaj de urgență RO-ALERT în care românii sunt îndemnați să respecte măsurile de igienă și să se vaccineze împotriva COVID-19.

Departamentul pentru Situații de Urgență a emis miercuri un mesaj Ro-Alert care a fost trimis la nivel național pe telefoanele cetățenilor.

„În contextul creșterii accelerate a ratei de infectare la nivel național cu virusul SARS-COV-2, pentru protejare sănătății dumneavoastră și a celor din jur, informați-vă din surse oficiale și respectați măsurile igienico-sanitare și de distanțare fizică. Alegeți să vă vaccinați acum împotriva COVID-19!”.

Mesajul a fost transmis chiar în timpul conferinţei de presă a coordonatorului campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiţ. Acesta a spus că astfel de mesaje vor fi trimise săptămânal.

„În cadrul CNCAV am agreat să transmitem săptămânal un mesaj prin sistemul Ro-Alert în care să transmitem importanţa respectării măsurilor de prevenire a răspândirii infecţiei cu Sars-COV-2 şi de informare din surse oficiale, precum şi recomandarea foarte fermă de vaccinare”, a spus Valeriu Gheorghiță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *