Noul prefect al Capitalei, absolventă de UBB Cluj

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Noul prefect al Bucureștiului este o absolventă a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Este vorba de Alexandra Georgiana Văcaru.

Aceasta a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității Alexandru I. Cuza din Iași și este licențiată în Relații internaționale și studii Europene la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj, conform unor informații prezentate de Hotnews.ro

De asemenea, are un master in drept european la Universitatea II Pantheon. A fost doctorand la Şcoala Doctorală Ordine Publică şi Siguranţă Naţională a Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”.

A lucrat și pentru UNESCO, Willkie Farr & Gallagher LLP, MAE, NNDKP, Tribunalul UE și Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării.

În ultimii trei ani a activat ca referent la Tribunalul Uniunii Europene, apoi ca Inspector de concurență la Consiliul Concurenței – Direcția Juridic – Contencios. Din august 2021 a fost Șef serviciu la Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării – Serviciul Juridic.

Conform declarație de avere din 2018, Vacaru deține 3 apartamente, două în București și unul în Iași și 5 terenuri agricole.

În perioada în care a fost inspector de Concurență, aceasta câștiga 67.000 de lei pe an.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *