Aglomerație pe zona naționalistă. Un nou partid se pregătește România, fondat de un jurnalist de televiziune

Politica nationala Slider Special

Apariția partidului AUR (Alianța pentru Unirea Românilor) pe scena politică românească i-a surprins pe mulți analiști politici, însă pentru cei care au urmărit cu atenție activitatea lor pe rețelele sociale nu a fost nimic surprinzător intrarea lor în Parlament.

Promovarea pe grupurile din Facebook, activitatea intensă pe paginile de Facebook ale filialelor din toată țara și din Diaspora și agresivitatea mesajelor cu care au intrat în newsfeed-urile românilor au dus la  voturile care i-au propulsat în Parlament.

Acum a apărut un alt nume scena politică românească, tot mai prezent în social media și pe rețelele sociale cu videoclipuri inedite despre istoria României, dar și mesaje naționaliste sau atacuri la guvernanți: Sergiu Mihalcea. Din informațiile noastre, acesta pregătește lansarea în viitor a unui nou partid.

Sergiu Mihalcea are deja peste 41.000 de urmăritori pe Facebook , iar videoclipurile sale ajung deja la zeci de mii de oameni în spațiul public.

Experianța sa profesională se bazează pe jurnalism video, este fondatorul unei televiziuni online cvasi-necunoscute, EVO TV, a lucrat la Prima TV, Realitatea TV, Antena 1. Este absolvent de filosofie la Universitatea București, unde este și doctorand. Pasiunea lui este producția video și jurnalismul de televiziune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *