Alexandra Oana: Padurea Hoia este un bun public si Cluj-Napoca nu poate ignora o zona importanta pentru clujeni chiar daca santierele ce o ameninta sunt la Floresti

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Liderul consilierilor locali USR Cluj-Napoca, Alexandra Oana, profesor de limba engleza, a spus astazi in emisiunea Clujul Politic LIVE, dedicata situatiei padurii Hoia si a santierelor unor viitoare ansambluri imobiliare initiate in apropiere, ca padurea e un bun public care priveste clujenii si pe floresteni si care nu pot sta indiferenti fata de dezvoltarile imobiliare din zona.

„Este o chestiune de utilitate publica, de oportunitate publica in mod evident. Chiar daca acolo sunt si proprietari privati, ceea ce se doreste a se construi acolo, ce se intampla, cu sapaturi masive, de fundatii de ansambluri imobiliare la 50 de metri de liziera padurii, afecteaza si impacteaza negativ asupra mediului, si asupra drumului de acolo. Si asa este aglomerat acolo, pe drumul spre Floresti….Nu ar trebui sa privim totul doar din perspectiva legalitatii. Problema persista, este intai de toate e o problema de bune practici in urbanism. Intai dezvolti infrastructura si apoi ansamblurile, deci repet, e o problema de oportunitate si sa ne intrebam, chiar dorim sa afectam padurea, una din zonele verzi ultimele din Cluj si sa construim la liziera padurii, la nici 50 de metri?”, a spus in emisiune consilierul local Alexandra Oana, de la USR Cluj.

Urmariti integral emisiunea mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *