Doctoratul lui Boc, facut public de Biblioteca Nationala a Romaniei

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Doctoratul primarului Clujului, Emil Boc, a fost facut public de Biblioteca Națională a României, unde e depusa conform legii un exemplar.

Anuntul a fost facut de istoricul Adrian Cioroianu, directorul interimar al BNaR. Acesta a mentionat la el pe facebook ca teza de doctorat în original este publică. 

”Acum câteva zile am primit o cerere  referitoare la teza de doctorat a fostului doctorand Emil Boc (actualul primar din Cluj-Napoca)”, a scris Cioroianu.

El a dat asigurari in postarea sa ca va raspunde de acum tot mai prompt solicitarilor jurnalistilor de investigatie. 

Reamintim ca deputatul USR Buzau, Emanuel Ungureanu, fost contracandidat al lui Boc in alegerile locale,  a oferit 500 de euro celui care va depista lucrarea de doctorat în original a primarului Emil Boc.

Boc a replicat dur: Nu accept să-și bată joc cineva de munca mea științifică, datează de dinainte de a intra în politică…Nu înțelegeți că e publicată! Nu permit nimănui să-și bată joc de munca mea, cartea mea este publică, mai sunt exemplare din ea, dacă dorește cineva. A fost verificată de sute de ori, n-a găsit nimeni nicio problemă, nu pot accepta să facem din alb negru.(…) Te rog să-ți vezi de lungul nasului, pentru că în afară de otravă nu ai făcut nimic, un terchea-berchea, ai luat 3% în alegeri cu mine, a spus edilul Clujului.

Precizam ca la 3 luni de la sustinerea tezei, ea a aparut sub forma de carte la editura UBB.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *