Radu Moisin, deputat PNL Cluj: Nu a avut loc o discutie clara in Parlament pe legea certificatului verde. Sunt vaccinat, am doza booster dar sunt impotriva vaccinarii obligatorii

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Deputatul Radu Moisin a fost intrebat la conferinta de presa despre subiectul adoptarii unui posibil certificat verde anti covid19.

Moisin, care e vaccinat cu doza booster (trei vaccinuri n.r.) a spus ca el s-a vaccinat din convingere dar e categoric impotriva vaccinarii obligatorii. 

Pus in fata situatiei ca in Uniunea Europeana (UE) certificatul verde a fost adoptat de mai toate tarile cu cateva exceptii, in general cele din Est, el a raspuns:  ±sa stiti ca doar 9 la suta sunt nevaccinatii in Romania iar in UE nu exista ceva uniform. Documentul de la Senat a cazut, lancezeste. S-au adus 38 de amendamente si ele sunt depuse la Comisia de Sanatate din Camera, care nu stiu de ce nu accelereaza discutia pe acestea.  Inca nu  a avut loc o discutie logica, argumentata, pe plan national, pe tema certificatului verde, institutional, in Parlament, acolo trebuie sa se poarte discutia, nu pe la televiziuni, in media, ci in Parlament, ca acolo se adopta±.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *