Deputatul USR Cluj, Radu Molnar, critică întâlnirea Boc-Simion

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider
Deputatul USR Cluj, Radu Molnar critică întâlnirea Boc-Simion. El a căutat în arhiva declarațiilor politice și le-a pus în oglindă, pe cele de acum ceva timp cu cele de ieri ale primarului Clujului, Emil Boc.
 
”Faptul că acest guvern de coaliție are 70% în Parlament, e bine că poate ține în afară extremismul și partidele care nu-s în favoarea politicilor Uniunii Europene. Coaliția actuală poate ține extremismul la ușă.” – Emil Boc, 24 decembrie 2021.
”Am avut o discuție decent rezonabilă. … avem și multe lucruri care sunt comune: printre acestea susținerea valorilor naționale și a interesului național și tot ceea ce înseamnă perspectiva națională într-o Europă formată dintr-un concert al națiunilor, care nu presupune dispariția valorilor naționale și topirea identităților naționale. Sunt total de acord, am susținut din totdeauna acest lucru și îl voi susține.” – Emil Boc, 19 ianuarie 2021 despre întâlnirea cu liderul AUR, George Simion.
Mai țineți minte cum înfiera USR domnul primar atunci când am depus moțiune de cenzură împotriva incompetentului Cîțu care a distrus singura coaliție pro-europeana care era posibilă în Parlament?
Între timp au dat țara pe mâna PSD. Iar acum se pare că acea ușă menționată in decembrie, e cât se poate de deschisă partidelor extremiste.”, a scris pe facebook Molnar.
 
Reamintim că Boc s-a întâlnit ieri, preț de aproape o oră cu liderul AUR, George Simion, la primărie. Simion a venit la Cluj cu Caravana Aur să strângă semnături pentru suspendarea lui Klaus Iohannis.
Molnar e la primul său mandat de deputat. El e de profesie IT-ist.

1 thought on “Deputatul USR Cluj, Radu Molnar, critică întâlnirea Boc-Simion

  1. dar ce a facut Molnar ca deputat? n=am auzit nimic. In loc sa fie atent la ce fac altii, cu cine se intalnesc, mai bine ar face el ceva concret, ca nu a fost trimis in parlament doar sa aiste la sedinte si sa ridice mana, ca un robot. Dormi in Parlament si dupa te lauzi cat de mult ai aistat la sedinte. Asta nu e performanta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *