Marcel Ciolacu: „Eu nu sunt de acord cu certificatul verde la locul de muncă”

Politica nationala

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat luni, în cadrul unor declaraţii de presă făcute la sediul central al PSD, că nu este de acord cu introducerea certificatului verde COVID-19 la locul de muncă.

Nu sunt specialist în domeniu şi am făcut un apel clar la oamenii politici, inclusiv la mine, să nu ne dăm noi mai mult cu părerea într-un domeniu pe care nu îl stăpânim. […] Noi avem un certificat verde conform unei ordonanţe de urgenţă în vigoare. Eu nu sunt de acord cu certificatul verde la locul de muncă. […] A detaliat OCDE despre acest certificat verde la locul de muncă, nu la locul de muncă, obligativitatea medicilor de a se vaccina? Am înţeles că 90% dintre medici sunt vaccinaţi. Sunt un pic cam tardive aceste măsuri”, a declarat Ciolacu.

În ceea ce priveşte rata mică de vaccinare a României, şeful social-democraţilor a declarat că e uşor să schimbi miniştri şi să creezi majorităţi, dar este foarte greu să recâştigi credibilitatea românilor.

„Nu avem cea mai mică rată de vaccinare, dar cu adevărat este o rată redusă. E uşor să schimbi miniştri, e uşor să creezi majorităţi, este foarte greu să recâştigi credibilitatea românilor”, a precizat el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *