Care sunt prioritățile comunei Feleacu pentru anul 2022

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Bugetul comunei Feleacu pe anul 2022 a fost aprobat în această săptămână în ședința de Consiliul Local, iar primarul Gabriel Costea a publicat care sunt prioritățile municipalității în acest an și pe ce vor fi cheltuiți banii.

Astfel, din bugetul general al comunei Feleacu, 65% va fi pentru dezvoltare, iar 35% pentru funcționare, iar 74% din fondurile alocale pentru sectorul de dezvoltare vor proveni din accesări de fonduri.

La capitolul drumuri noi, vor fi asfaltați în 2022 7 km în Feleacu, Vâlcele și Gheorgheni, iar 6.5 km de drumuri aflate în execuție (Feleacu, Vâlcele și Gheorgheni). 12 km de drumuri vor fi pietruite (Feleacu, Vâlcele, Gheorghieni, Saradis, Casele Micești).

Iluminatul public va fi modernizat pe o distanță de 15 km, va fi inițiat un proiect de extindere a școlii din satul Gheorghieni, realizarea PUG-ului 28 de km de canalizare aflați în execuție vor fi finalizați în 2022 și va fi realizat studiul de fezabilitate pentru rețeaua de apă pe drumurile care nu sunt prinse în POIM (Vâlcele și Gheorghieni).

De asemenea, pentru 2022 locuitorii din Vâlcele primesc o veste bună, va fi dată în funcțiune rețeaua de distribuție a gazului.

7 proiecte au fost depuse pentru finanțare în 2021 cu o valoare totală de 9 milioane de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *