S-a aprobat bugetul comunei Gilău pe 2022. Care sunt principalele investiții ce vor fi realizate

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Primăria comunei Gilău a aprobat bugetul pe 2022 în ședința de Consiliul Local, a anunțat primarul Gelu Topan.

Astfel, bugetul Gilăului pe anul 2022 se ridică la suma de 28,8 de milioane de lei, iar cele mai importante investiții vor fi în extinderea rețelei de alimentare cu gaze naturale din Someșu Rece, extinderea rețelelor de iluminat public, modernizarea bazei sportive, asfaltarea de străzi, realizarea de parcări și sensuri unice pe strada Suceag, modernizarea unităților de învățământ și a parcurilor și infrastructura de apă și canal.

„CONTINUĂM MUNCA. Joi s-a aprobat bugetul comunei Gilău pentru anul 2022. Le mulțumesc consilierilor locali, aleșii dumneavoastră, care au votat în unanimitate acest buget. Le mulțumesc și cetățenilor cu spirit civic care au propus proiecte.

Este un semn că toată lumea vrea să pună umărul la dezvoltarea comunei, la creșterea calității vieții pentru fiecare dintre cetățenii Gilăului. Nu facem decât să continuăm munca pe care am început-o în toamna anului 2020.

Comuna are un buget de dezvoltare de 28,8 de milioane de lei. Cele mai importante investiții vor fi în extinderea rețelei de alimentare cu gaze naturale a localității Someșu Rece, extinderea rețelelor de iluminat public, modernizarea bazei sportive, asfaltare de străzi, realizarea de parcări și sensuri unice pe strada Suceag, infrastructura de apă și canal, modernizarea unităților de învățământ și modernizarea parcurilor.
Împreună facem lucruri extraordinare. Împreună dezvoltăm Gilăul”, a declarat primarul Gelu Topan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *