Ce bani va primi sportul clujean de la bugetul local în 2022

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Municipalitatea va susține și în 2022 de la bugetul local structurile sportive, bugetul programului este de 10.450.000 lei. Finanțarea asigurată de Consiliul local al municipiului Cluj-Napoca va fi de maximum 90% din bugetul total al proiectului.

Care sunt obiectivele generale

  • promovarea sportului de performanță și a sportului pentru toți, evidențierea contribuției semnificative și constante a sportului la reprezentarea şi sporirea prestigiului municipiului pe
    plan național și internațional;
  • atragerea și educarea cetățenilor, indiferent de vârstă şi de categoria socială, pentru practicarea mișcării în aer liber.

Depunerea dosarelor cu proiectele de finanțare nerambursabilă se face în perioada 14 februarie – 16 martie 2022, la Registratura Primăriei municipiului Cluj-Napoca, într-un exemplar sau online pe site-ul www.primariaclujnapoca.ro secțiunea Administrație – Servicii online – Depune cereri – Serviciul Management proiecte sociale, culturale și sportive sau www.edirect.e-guvernare.ro.

Data limită de depunere a proiectelor de finanțare nerambursabilă este 16 martie 2022 ora 16.30 la Registratura Primăriei municipiului Cluj-Napoca, Calea Moților nr. 7 și 16 martie 2022 ora 24.00 pe site-ul www.primariaclujnapoca.ro secțiunea Administrație – Servicii online – Depune cereri – Serviciul Management proiecte sociale, culturale și sportive sau www.edirect.e-guvernare.ro. Dosarele depuse după data menționată mai sus nu vor fi eligibile.

De asemenea, nu se vor accepta completări la dosarele proiectelor depuse după data de 16 martie 2022. Evaluarea și selecția dosarelor depuse se va efectua în perioada 17 martie 2022 până în 28 martie 2022.

Decizia comisiei de analiză și selecție va fi publicată pe site-ul primăriei, urmând ca în perioada 29 martie 2022 – 31 martie 2022, solicitanții să aibă posibilitatea depunerii de contestații. Soluționarea contestațiilor depuse se va face de către Comisia mixtă de soluționare a contestațiilor, în condițiile legi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *