Pivariu, PNL, primarul comunei Florești, a declanșat controale de amploare

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider
Bogdan Pivariu, ONL, primarul comunei Florești, cea mai mare din România, 50,000 locuritori, practic e un municipiu, a anunțat că a declanșat controale de amploare. E a postat un mesaj lung și fotografii din timpul controalelor.
Redăm postarea lui Pivariu. De asemenea precizăm că nu se înțele cu opoziție USR care nu a votat bugetul comunei care a trecut. Diferendele au dus la un clivaj total la Florești, un război politic în toate regula, interminabil
 
 
La Florești ”nu mai merge și-așa” cu disciplina în construcții, terenurile neîngrijite, depozitările de deșeuri. Acțiunile de verificare vor deveni permanente până când regulile se respectă.
Astăzi am reluat seria verificărilor în teren a modului în care se respectă prevederile legale în principal în domeniul disciplinei în construcții, pe raza UAT Florești.
Am verificat șantiere, starea punctelor gospodărești, dar și a unor terenuri neîngrijite din zonele: Șesul de Sus, Urușagului, Porii, Stejarului, Eroilor, Cetății, Sub Cetate, str. Tăuțului, împreună cu Poliţia Locală, de la disciplina în construcții și mediu.
Am solicitat clarificări și vor fi aplicate sancțiuni în toate cazurile în care au fost constatate nereguli. Asociațiile de Proprietari ale căror puncte gospodărești sunt neîngrijite sau prezintă elemente lipsă vor fi notificate în sensul remedierii, efectuării de lucrări de reparații acolo unde situația o impune.
Înțeleg nevoia de dezvoltare a unei comunități, dar nu accept bătaia de joc pe banii și bunăstarea cetățenilor comunei Florești, pe care îi reprezint.
Este inacceptabil să facem curățenie pe străzi din banii locuitorilor de bună credință, dar să constat că există investitori care aruncă cu noroi – la propriu- peste munca administrației locale și a unei întregi comunități.
Nu am avut și nu voi avea niciun fel de înțelegere pentru cei care aleg să nu respecte regulile și reglementările legale în vigoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *