Ciolacu, amenințări pentru Cîțu: „Dacă PSD iese de la guvernare, vom avea alegeri anticipate”

Politica nationala

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu susţine că, dacă social-democrații ies de la guvernare, în România vor avea loc alegeri anticipate.

Întrebat duminică seara, la Antena 3, cum se înţelege cu Florin Cîţu, Marcel Ciolacu a spus că au „concepţii diferite”.

„Avem două concepţii diferite, chiar despre lume şi viaţă. Eu sunt social-democrat şi normal că am o anumită abordare, domnul Cîţu spune că este liberal şi are altă abordare. Sunt şi probleme de fond, dar domnul Cîţu ar trebui să recunoască faptul că dacă PSD nu s-ar fi hotărât şi nu ar fi luat decizia, corectă din punctul meu de vedere, de a intra la guvernare nu ştiu cum ar fi arătat în acest moment România”, a afirmat liderul social-democrat, citat de mediafax.ro.

Președintele Camerei Deputaților susţine că, în cazul în care PSD iese de la guvernare, în România vor fi organizate alegeri anticipate.

„Îl anunţ oficial pe domnul Cîţu, dacă PSD iese de la guvernare, vom avea alegeri anticipate. Nu cred că România îşi permite să aibă în acest moment alegeri anticipate. Mai sunt trei ani până la alegeri. Noi am intrat să aducem o coerenţă în actul de guvernare, am adus o stabilitate politică, o majoritate consistentă şi ar trebui să folosim această majoritate pentru creşterea nivelului de trai şi pentru urgenţele românilor”, a adăugat Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *