1 milion de dolari RECOMENSĂ pe capul lui Vladimir Putin, pusă de un miliardar rus. „VIU SAU MORT”

Politica externa

Un miliardar rus, Alex Konanykhin, oferă o recompensă de 1 milion de dolari ofițerului care îl arestează pe „Vladimir Putin ca criminal de război în conformitate cu legile ruse și internaționale”.

Într-o postare pe Linkedin antreprenorul rus Alex Konanykhin, aflat în străinătate, anunţă că oferă militarilor ruşi o recompensă de 1.000.000 de dolari pentru anihilarea președintelui Vladimir Putin.

Promit să plătesc 1.000.000 de dolari ofițerului (ofițerilor) care, respectându-și datoria constituțională, îl arestează pe Putin ca criminal de război conform legilor rusești și internaționale”, a scris Konanykhin pe rețeaua de socializare, potrivit Jerusalem Post.

„Putin nu este președintele Rusiei, deoarece a ajuns la putere ca urmare a unei operațiuni speciale de aruncare în aer clădiri de apartamente din Rusia, apoi a încălcat Constituția prin eliminarea alegerilor libere și prin uciderea oponenților săi”, continuă acesta.

„În calitate de etnic rus și cetățean rus, consider că este datoria mea morală să facilitez denazificarea Rusiei. Voi continua să ajut în continuare Ucraina în eforturile sale eroice de a rezista atacului hoardei lui Putin”, a adăugat omul de afaceri fugit din Rusia încă din 1992.

Postarea a fost însoțită de o imagine cu o fotografie a lui Putin și cuvintele „Wanted: Mort sau viu. Vladimir Putin pentru crime în masă”.

Cine este Alex Konanykhin?

Potrivit unui articol din 1996 din The Washington Post, Alex Konanykhin a studiat la Institutul de Fizică și Tehnologie din Moscova înainte de a renunța și a deschide o cooperativă de construcții pentru studenți. Apoi a intrat în alte afaceri, cum ar fi bancare, acțiuni și imobiliare. În 1992, cu un imperiu de afaceri, companiile sale valorau aproximativ 300 de milioane de dolari. El a făcut chiar parte din prima delegație a președintelui rus Boris Elțin la Washington în acel an, scrie marca.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *