Florin Cîţu: Fac o evaluare a miniştrilor pentru a vedea performanţa Guvernului

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Politica nationala

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a afirmat, luni, că doreşte o evaluare a miniştrilor PNL şi a Guvernului în general, în special pentru a asigura reformele din PNRR şi revenirea economiei. ”Nu este nimic special””, afirmă Cîţu, chiar dacă evaluarea se face la doar câteva luni de la instalarea Guvernului, scrie News.ro.

”Evaluarea – şi asta nu trebuie să fie nicio surpriză pentru nimeni – fac o evaluare a miniştrilor pentru a vedea performanţa Guvernului. Mă interesează în primul rând, e adevărat, PNL, dar mă interesează şi performanţa Guvernului”, a declarat, luni, FlorinCîţu.  

 

Acesta a afirmat că ”sunt câteva lucruri” la care se uită, în special implementarea reformelor din PNRR.  

”Nu voi accepta ca scuză războiul din Ucraina că nu putem să facem o reformă sau alta”, a mai afirmat Cîţu.  

De asemenea, preşedintele PNL a declarat că ”economia este administrată suboptimal”: ”Este important ca acum să luăm măsurile bune pentru a ne asigura o revenire în V a economiei. Este clar că lucrurile încetinesc, dacă vrem să avem o revenire a economiei trebuie să luăm măsurile bune. De aceea se face această evaluare, nu este nimic special”.  

Toţi miniştrii Cabinetului Ciucă sunt aşteptaţi, luni, la şedinţa coaliţiei, în care ar urma să se discute cu fiecare dintre aceştia, pe rând, timp de 30 de minute. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *