INCIDENT la sediul Ambasadei Rusiei: O maşină s-a izbit de porţile ambasadei. Şoferul şi-a dat foc şi a murit carbonizat

Politica nationala

Un accident a avut loc în această dimineaţă la sediul Ambasada Rusiei din București, după ce o maşină s-a izbit de porţile ambasadei şi a luat foc.  

Apelul la 112 a fost dat în jurul orei 6 în această dimineaţă. La Ambasada Rusiei din București o mașină a intrat în porțile ambasadei și a luat foc, după ce șoferul ar fi strigat anterior că va produce ceva grav, a relatat puterea.ro.

Persoana aflată la volan a murit carbonizată în urma impactului. Nu este exclusă ipoteza ca şoferul, un bărbat, să îşi fi pierdut cunoştinţa şi să nu mai fi putut ieşi din autoturism. 

Autorităţile au demarat o anchetă în acest caz. Este posibil să fie vorba despre un accident, însă nu este exclus să fi fost vorba despre un act intenţionat, având în vedere faptul că maşina avea viteză mare atunci când s-a izbit de gard, potrivit martorilor. 

Surse din ancheta deschisă conturează deja ipoteza unui gest extrem, maşina depăşind gardul jandarmeriei, izbindu-se de poarta principală a ambasadei. Se pare că militarul care păzea poarta l-ar fi somat pe şofer să se oprească.

După ce paznicul ar fi avut un scurt schimb de replici cu şoferul, anchetatorii nu exclud faptul ca cel din urmă să fi avut o sibstanţă inflamabilă pe corp, iar apoi să se fi autoincendiat, a transmis Digi24 la ştirile dimineţii. 

De la declanşarea invaziei ruse în Ucraina şi în România au avut loc multe proteste împotriva războiului şi a uciderii civililor din ţara vecină.   

Anchetatorii spun că şoferul ar fi fost conştient după ce s-a izbit de poartă, că acesta ar fi vorbit cu militarul care păzea ambasada şi abia apoi s-ar fi autoincendiat.

Maşina ar avea numere de Bucureşti. 

Traficul este întrerupt pe Bulevardul Chiselev deoarece se adună probe în incidentul din această dimineaţă de la Ambasada Rusiei. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *