La Cluj-Napoca se pot colecta gratuit deșeuri electrice și electronice. Unde și cum se poate face colectarea

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Începând din aprilie, cetățenii din Cluj-Napoca, firmele și instituțiile publice au la dispoziție un serviciu permanent și gratuit de colectare selectivă a DEEE (deșeuri de echipamente electrice și electronice) și DBA (deșeuri de baterii și acumulatori), pus la dispoziție de operatorul de colectare RoEcollect.

Parteneriatul include și activități de informare și educare care au rolul de a conștientiza nevoia și dorința de responsabilitate față de mediu, modele de comportament și respect față de valorile „cetății” precum și realizarea de acțiuni de colectare recurente și campanii de conștientizare a importanței colectării selective a deșeurilor .

Cu această ocazie, în perioada 7 aprilie – 6 iunie, va avea loc campania de informare, educare și colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) „Cluj-Napoca – Împreună pentru un viitor mai verde!”.

Toate comenzile venite până în data de 4 iunie vor fi preluate de operatorul de colectare RoEcollect, pe bază de programare telefonică, direct de la domiciliile dumneavoastră sau de la birou.

Echipele operatorului local vă vor suna în maximum 24/48h de la plasarea comenzii, pentru a stabili ziua și intervalul orar de ridicare a deșeurilor. Tot ce trebuie să faci este să suni la 0755 406 406 (număr cu tarif normal) disponibil de luni până vineri între orele 09.00-17.00 sau să completezi formularul online pe www.roecollect.ro/contact/ disponibil 24h/7zile. În urma comenzii dumneavoastră, veți fi sunați de un reprezentant al operatorului de colectare RoEcollect pentru a stabili data preluării comenzii.

Echipa RoEcollect asigură permanent colectarea gratuită a acestor deșeuri electrice și electronice de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție și transportul în siguranță către operatorii de reciclare acreditați după standarde europene, acolo unde aceste deșeuri vor fi tratate și reciclate conform normelor de mediu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *