Predoiu afirmă că aducerea în ţară a Elenei Udrea depinde de instanţa din Bulgaria

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Politica nationala Slider

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a anunţat, vineri, că aducerea în ţară a Elenei Udrea depinde acum de instanţa din Bulgaria, dar nu ar trebui să dureze foarte mult. ”Suntem într-o procedură de predare”, a transmis ministrul, precizând în ce condiţii s-ar putea implica Ministerul JUstiţiei în procedură.

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a precizat, vineri, că este în derulare ”o procedură de predare” în ceea ce o priveşte pe Elena Udrea, care a fost prinsă în Bulgaria., conform News.ro.

”Totul depinde acum de instanţa bulgară, dar nu va dura foarte mult pentru că avem mandat european de arestare şi există aceea procedură JAI”, a declarat Predoiu.  

Acesta a explicat că, dacă autorităţile din Bulgaria vor solicita alte documente, atunci se va implica şi Ministerul Justiţiei.  

”Altfel, suntem doar într-o procedură de predare, iar în momentul în care va ajunge în ţară va fi pusă în aplicare decizia instanţei”, a mai declarat ministrul.  

Fostul ministru Elena Udrea, dată în urmărire după ce a fost condamnată definitiv la şase ani de închisoare în dosarul Gala Bute, a fost prinsă în Bulgaria. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *