Subprefectul Tasnadi a anunțat că a făcut un pas important pentru renovarea clădirii Prefecturii Cluj

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Subprefectul Szilard Tasnadi a anunțat că a realizat un pas important pentru renovarea Palatului Instituției Prefectului județului Cluj de pe B-dul 21 Decembrie 1989. Acesta a depus documentul necesar pentru renovarea clădirii la București, după o muncă de un an de zile.

„La începutul mandatului meu, mi-am propus să salvez sediul prefecturii, una dintre cele mai frumoase clădiri în stil seccesio  din Cluj-Napoca de la distrugerea ulterioară și să o renovez astfel încât să strălucească din nou în vechea sa glorie. Rezultatul acestei ultime lucrări de aproape un an este că astăzi am reușit să depun personal documentul necesar renovării fostei clădiri a Castelului din București.

Mulțumesc colegilor și profesioniștilor care pregătesc teza pentru munca depusă în ultimele luni și sprijinul financiar al Ministerului de Interne, care permite renovarea clădirii emblematice a orașului.

Încă de la începutul mandatului, mi-am propus să salvez de la degradare sediul Prefecturii, una dintre cele mai frumoase clădiri în stil Art Nouveau din Cluj-Napoca, și să o renovăm pentru a putea străluci din nou în vechea ei splendoare. Rezultatul acestei munci de aproape un an s-a materializat prin aceea că astăzi am depus personal, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, toate documentele necesare renovării clădirii.

Doresc să le mulțumesc colegilor mei și experților pentru munca asiduă depusă de-a lungul ultimelor luni, precum și pentru sprijinul financiar al Ministerului Afacerilor Interne oferit în vederea renovării clădirii emblematice a orașului”, a declarat subprefectul Tasnadi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *