Deputatul clujean Sabin Sărmaș, din nou în cărți pentru Ministerul Digitalizării

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Deputatul liberal clujean Sabin Sărmaș este, din nou, în cărți pentru a prelua portofoliul Ministerului Digitalizării de la Marcel Boloș, care ar ar urma să preia portofoliul de la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, unde este interimar.

Sărmaș a mai fost o dată foarte aproape de a deveni ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, după demisia lui Florin Roman din această funcţie.

Marcel Boloş, care în prezent este ministru al Cercetării şi Digitalizării, va continua la ministerul Fondurilor Europene, unde iniţial fusese vehiculat, după parafarea acordului coaliţiei de guvernare. Atunci a fost numit în funcţie Dan Vîlceanu, un apropiat al liderului PNL Florin Cîţu, scrie news.ro

Dan Vîlceanu şi-a dat demisia din funcţia de ministru după plecarea lui Florin Cîţu de la şefia Partidului Naţional Liberal, iar Marcel Boloş a fost numit interimar pe acest portofoliu.

Sabin Sărmaș are 37 de ani și a fost consilier local în cadrul primăriei municipiului Cluj-Napoca, prim-vicepreședinte al PNL Cluj-Napoca și președinte al Autorității pentru Digitalizarea României timp de 13 luni, numit în luna decembrie a anului 2019 și eliberat din funcție, la cererea sa, la începutul anului 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *