Primărița din Chinteni a pus piciorul în prag și îi dă în vileag pe cei care înfundă canalizarea

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Primărița comunei Chinteni, Lucia Suciu, a luat atitudine și i-a dat în vileag printr-o filmare pe care care înfundă cu gunoaie canalizarea din localitate.

Lucia Suciu a făcut numeroase apeluri locuitorilor să fie atenți la canalizarea din comună și să nu arunce deșeuri, însă nu a fost ascultată.

„Având în vedere numeroasele discuții apărute pe rețelele de socializare legate de canalizarea de pe strada Jijiei, redăm mai jos o filmare din care rezultă foarte clar cauzele care au dus la disfuncționalitățile din cursul zilei de ieri.

Am apelat de nenumărate ori la bunăvoința cetățenilor, rugându-i să acorde o atenție deosebită modului în care înțeleg să utilizeze rețeaua de canalizare. Constat că mesajul nu a fost recepționat corespunzător, iar consecințele sunt acestea.

În concluzie, înainte să ne dăm cu toții cu părerea pe Facebook, ar trebui să dăm dovadă de responsabilitate. Nu am dori, sub nici o formă, să ajungem în situația de a vă obliga la montarea unor grilaje la gurile de canalizare pentru a evita colmatarea conductelor”, a scris primăriţa pe pagina de Facebook. 

Primarul a anunţat deja în urmă cu o săptămână că începând cu luna mai, vor fi demarate lucrări vizând extinderea rețelei de canalizare a apelor uzate menajere şi pe străzile Măcinului, Munții Hercinici, Soarelui și Ficusului din comuna Chinteni.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *