Ce lucrări încep săptămâna viitoare în Florești

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Primăria comunei Florești a anunțat că începând de săptămâna viitoare, luni, 9 mai, vor începe noi lucrări de modernizare a străzilor.

Astfel, municipalitatea informează asupra începerii lucrărilor de înlocuire a conductei de gaze naturale în zona străzii Cetății – nr. 2-3.

„Începand de luni, 9 mai, lucrările aferente acestui proiect vor presupune instituirea unor restricții temporare de circulație, care vor fi anunțate pe măsura evoluției lucrărilor. Conducta de gaze naturale-persiune medie existentă va fi înlocuită cu o conductă de gaze naturale de presiune medie îngropată. Lucrările au ca termen de finalizare luna iulie a acestui an.

Vã mulțumim pentru înțelegere şi ne cerem scuze pentru disconfortul creat în trafic privind execuţia acestor lucrări. Lucrările de relocare sunt necesare pentru introducerea retelei de gaze naturale aeriene in subteran, făcând posibilă reconfigurarea ulterioară a accesului în intersecția din zonă.

Vă asigurăm de întreg sprijinul administrației locale pentru ca lucrările să fie finalizate la termen, astfel încât circulaţia rutieră să fie afectată cât mai puțin timp posibil”, au transmis reprezentanții primăriei din Florești.

De asemenea, vor debuta lucrările de introducere în subteran a rețelei de medie tensiune pe strada Someșului.

Acestea vor presupune instituirea unor restricții temporare de circulație semnalizate la fața locului și vor debuta tot lunea viitoare.

Rețeaua medie tensiune din zona Someșului-Crișan-Tineretului va fi relocată în subteran. Lucrările au ca termen de finalizare luna iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *