PNL a convocat Liga Aleşilor Locali / Liberalii vor alege secretarul general şi prim-vicepreşedinţii la Consiliul Naţional

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Biroul Politic Naţional al PNL decis miercuri să convoace Liga Aleşilor Locali pentru data de 26 mai, care va avea loc în Poiana Braşov, cu participarea celor 1.200 de primari liberali. De asemenea, Consiliul Naţional al PNL a fost convocat pentru data de 27 mai, la Poiana Braşov, cu participarea a 1.000 de delegaţi, scrie News.ro.

Cu ocazia Consiliului Naţional al PNL vor avea loc alegeri pentru funcţiile de secretar general al PNL, prim-vicepreşedinte în domeniul strategiilor politice şi vicepreşedinte în domeniul apărării şi siguranţei naţionale. Candidaturile pentru aceste funcţii se pot depune până pe data de 20 mai, arată un comunicat de presă al partidului.
 

De asemenea, discuţiile din cadrul Biroului Politic Naţional al PNL au vizat implementarea PNRR, mai exact stadiul îndeplinirii jaloanelor şi ţintelor asumate de România, precum şi creşterea ratei de absorbţie a fondurilor europene, mai indică sursa citată.

 
„PNL consideră că implementarea investiţiilor şi reformelor din PNRR este prioritară şi este nevoie de implicarea şi mobilizarea tuturor pentru a accesa fondurile europene necesare dezvoltării României şi depăşirii situaţiei economice dificile prin care trece întregul continent”, conform sursei menţionate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *